Luisteren naar jouw Hogere Zelf    

Ik heb een zeer krachtige verbinding met mijn Hogere Zelf.
Hierdoor kun je in mijn bijzijn gemakkelijk verbinden met jouw Hogere Zelf.

Ik voel sinds 2021 hoe sterk ik verbonden ben met Maria Magdalena.
Dat is niet iets waarin ik als mens uitblink.
Omdat ik ergens in dezelfde tijd range heb geleefd als Maria Magdalena, herkennen mijn kosmische genen haar energie.
In feite kan ik de band die ik met haar heb, met alle andere Godinnen ook ontwikkelen.

Omdat ik ook in die tijden heb geleefd.
En dit geldt voor ons allemaal.

Vaak krijg ik de opmerking: “Jij gaat overal zo snel doorheen.” Met soms nog erachteraan: “Ik heb dat niet hoor.” Eerlijk gezegd, kun jij dit ook. Als je herinnert en wakker wordt.
Het is niet zo dat ik ‘geluk’ heb, ik investeer in mijn ontwikkeling en daar manifesteer ik geld voor. Het is niet zo moeilijk als je denkt. Ik voel dat ik iets graag wil doen en het wordt voor me geregeld.

Zo heb ik de Cacao Facilitator’s Training gedaan door de Instragram van Cacamo bij te houden. Vanuit mijn baantje bij Cacamo, waar ik inmiddels geld voor krijg, betaal ik weer een deel van het Soul & Strategy Programma waar ik een half jaar aan deelneem. Het maandbedrag mag ik in 1 jaar ipv 6 maanden betalen. En er gaat ook geregeld geld van mijn factuur af, doordat ik een online cacao ceremonie faciliteer bij Cacamo.

Once you take the leap, towards what you want, the Universe will support you.
Je zult niks tekort komen. Echter moet jij wel volledig Vertrouwen.
Het spreekwoord: “Oude schoenen moet je niet weggooien voordat je nieuwe hebt”, klopt wat mij betreft al lang niet meer. Misschien heeft het wel nooit geklopt 😉 Gooi je oude schoenen maar weg, zodat er ruimte is voor iets nieuws. Blote voeten bijvoorbeeld!

Wij kunnen allemaal Levende Meesters worden met begeleiding van de Opgestegen Meesters.
Wist je dat er zoiets als een Overziel bestaat?
Je kunt het zien als een ‘totale ziel’ die alle Hogere Zelf versies van alle incarnaties van jouw ziel bevat. Je kunt het zien als de Akashic Records van al  jouw levens.

Wanneer wij in contact staan met een Opgestegen Meester, hebben wij beschikking tot de Akashic Records van haar / zijn ziel. En in die Akashic Records zijn alle levens er tegelijkertijd. Er is dus geen verleden of toekomst. En daarom is het zo fijn om in te tappen en verbinding te leggen met de Opgestegen Meesters, omdat zij overal kunnen zien, zien zij  in de toekomst, verleden en heden. Op basis daarvan sturen ze boodschappen die ons wijzen welke kant we op moeten. Het is echter wel onze taak om te luisteren en te doen. Ook al is dit misschien spannend. Trust your Inner Knowing. Trust your Heart.

Alle Opgestegen Meesters hebben menselijke levens gehad en waren net als wij Levende Meesters. Toen zij Opstegen, hadden zij hun laatste leven geleefd en Verlichting bereikt.

Hoe kom ik aan al deze informatie vraag je je misschien af?
Nou.. het komt tot me.
Eerst dacht ik, is dit echt? Het klinkt namelijk als mijn eigen stem.
Waardoor ik bijna mijn hele leven dacht dat het mijn eigen gedachten waren.
Wat het natuurlijk ook zijn, alleen geleid door mijn Hogere Zelf.

Vaak als ik een inzicht krijg, lees ik vervolgens in andere woorden precies hetzelfde in een boek. Of zegt iemand met wie ik spreek precies datgene wat ik me al realiseerde.
Ik weet bijna zeker dat jij dit soort dingen ook ervaart. Am I right or am I right?
De boeken die ik in mijn boekenkast heb en zo af en toe eens open sla of ineens half uit lees in the middle of the Night, zet ik hieronder even op een rijtje.
En when that happens, dat ik weer eens ‘s nachts aan het lezen ben, denk ik: Lon ff serieus. Het is half 3, waarom doe je dit? It is not only me that is doing it. Ik word geleid.
En it is worth it. Alleen een beetje uitslapen of rustig aan doen de dag erna, is wel gewenst… (gaap)

Nog 1 ding.
Als de Opgesten Meester nu hadden geleefd, hadden zij dan een IG account met heel veel volgers?
Ik denk van wel.
Ook denk ik dat als wij in hun tijd hadden geleefd, we wellicht meer opvielen, omdat er in verhouding ‘minder’ Levende Meesters waren toen. Niet zozeer omdat de mensen het niet in hun hadden, maar meer omdat er nog veel meer mensen ‘sliepen’ toen.

Fijn he, dat er nu zoveel mensen wakker aan het worden zijn en we met zovelen zijn.
En elkaar makkelijk kunnen bereiken / vinden via social media.
To connect through all parts of the World.
Ik hoor heel graag jouw hersen- en hartspinsels over wat ik hierboven allemaal getypt hebt.

Veel liefs,
Lonneke Johanna Cornelia 

Een kijkje in mijn boekenkast:
The Sophia Code
Mary Magdalene Revealed
De Verboden Vrouw
Oracle Deck van Meggan Watterson – Mary Magdalene

De films die ik bekeken heb:
Life of Mary Magdalene (Pathe)
The Prophecy (youtube)
La Belle Verte (Netflix)
Anne with an E (netflix)
 

Dit blog is geschreven op: 11-5-2022 om 02.00 uur door Lonneke Kuypers Ⓡ